Not known Facts About کبد چرب دکتر کرمانی
Not known Facts About کبد چرب دکتر کرمانی
Blog Article
کبد چرب بیشتر از نوع غیر الکلی است و میتواند منجر به التهاب کبد و آسیب سلولی شود. آسیب مداوم به سلولهای کبدی میتواند عملکرد کبد را مختل کند و احتمال ابتلا به سرطان کبد و بیماریهای قلبی، مشکلات کلیوی و دیابت را افزایش میدهد.
مصرف مداوم کربوهیدراتهای تصفیه شده، حجم چربی انباشته در کبد را افزایش میدهند؛ بهخصوص در مواردی که مصرفکنندگان جزو افراد بسیار چاق یا مقاوم به انسولین باشند.
افزودن غذاهای مفید به رژیم غذایی یکی از راه های کنترل بیماری کبد چرب است. با این حال، برای افراد مبتلا به این بیماری نیز به همان اندازه مهم است که از مصرف برخی غذاهای دیگر خودداری کنند یا آن را محدود کنند.
آیا آبمیوه هم همان خواص میوه را برای درمان کبد چرب دارد؟
مقاومت به انسولین در کبد باعث میشود که سطح قندخون بالا رفته و احتمال تجمع چربی در کبد افزایش پیدا کند.
با اختلال فعالیت کبد، سلامت بدن در معرض تهدید قرار میگیرد. در این شرایط نیاز به نگهداری درست و مراقبت پرستاری از بیمار در منزل بیمار خواهید داشت.
وضعیت پژو پارس را ببینید اسطوره استقلال بستری شد + فیلم شهرهای تاریخی ایران میزبان گردشگران نوروزی
برای درمان کبد چرب راهکارهای گوناگونی وجود دارد که یکی از راحت ترین آن ها خوردن برخی میوه های مفید برای کبد چرب است که خیلی فوری آن را رفع می کنند.
همچنین باید یک رژیم غذایی با فیبر بالا شامل سبزیجات سبز، میوههای کامل و سالاد در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود و همه غذاهای تصفیه شده و کربوهیدراتهای سفید مانند آرد تصفیه شده، برنج سفید و نان سفید خاکشیر قاتل کبد چرب نیز با سایر منابع کربوهیدراتی مانند آرد چند غله، گندم کامل، برنج قهوهای، حبوبات و آجیل جایگزین شوند.
آنزیم کبدی، بیوپسی و تصویربرداری از کبد منتشر شده است که میتوانید آن را مطالعه کنید.
ورزش منظم و تنظیم وزن: چاقی یکی از عوامل ایجاد کننده کبد چرب است. ورزش روزمره و پیگیری برنامههای کاهش وزن میتواند به شما در کنترل بیشتر تغییرات چربی در کبد کمک کند.
برای روشن تر کردن این لکه ها چند راه آسان و طبیعی را که می توانید در منزل آنها را امتحان کنید به شما پیشنهاد می کنیم.
بزرگتر شدن کبدن معمولا علایم خاصی از خود نشان نمیدهد؛ اما در مواردی میتواند با درد در ناحیهی سمت راست شکم همراه باشد.
سونوگرافی شکم که اغلب اولین آزمایش در هنگام مشکوک شدن به بیماری کبدی است.